Något som värmer mer än allt annat

Dag 8 – ett ögonblick

När man har barn, och kanske en bebis i synnerhet, finns det faktiskt gott om Ögonblick. Den där stunden när man jollrar lite med Lukas och han ler tillbaka med hela kroppen, det värmer så man nästan blir galen! Eller när Oliver helt plötsligt stannar upp i leken en minut för att ge en jättekram och säga ”jag älskar dig mamma”. De där stunderna känns det som inget skulle kunna bli bättre än detta någonsin, och allt tjat, bråk och gråt känns låååångt borta, även om det kan vända lika fort igen. Men det är svårt att leva någon annanstans än i nuet med barn, och jag hoppas så att alla som vill ha barn kunde få det, jag vet hur jobbigt det är att vänta, längta och önska.

Men nu är just detta lilla ögonblicket över, och jag hör att det börjar gnissla i spjälsängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s