Här hittar du ALLT =)

Idag har jag haft väldigt roligt åt lite reklam som slunkit ner i brevlådan. Det är från Home Shop, ni vet en sån där ”tidning” av billigast möjliga papper, med diverse små uppfinningar och importerade saker. Jag tänkte ge några exempel på godbitarna jag hade mest roligt åt…

För varje kvinna


Jag kan liksom se framför mig någon som pillar med mascaran framför spegeln och helt plötsligt får den geniala idéen att göra en plastgrej att hålla runt ögat. Man måste i alla fall ge några poäng för uppfinningsrikedom!

För turisten


Ah, strumpor med en inbyggd fick att lägga tex pengar i. Tillsammans med ett par vita ben, sandaler och shorts så utgör de förmodligen basen i varje turists garderob, och ingen inhemsk invånare kommer någonsin ta dig för turist igen 😉

För den inredningsintresserade


I den här kategorin finns det mycket att välja bland, men jag fastnade för detta underbara sofföverdrag. Men bäst av allt framhävs i annonsen att det är inte bara ett sofföverdrag, utan även ett lyxigt överkast! Vad tror ni, skulle inte den här platsa i varje modernt hem?

För sjuklingen


Åh, men vad är då det här undrar ni? Jo, det här är någon slags socka som motverkar intryckta tår. Vet inte riktigt hur det är tänkt att man ska få på sig skor över, för att inte tala om att man borde få kramp efter ett par minuter med dem på?

För den modeintresserade


Det här är nog nästan min favorit. Jag har äntligen hittat stället där man kan köpa kaftaner! Ni som sett lite på Simpsons vet ju att det måste hänga en kaftan i varje mans/kvinnas garderob… Det bästa av allt är att ett av argumenten för att köpa den här är att ”den är så oerhört figursmickrande – den trollar bort kilon”! Need I say more?

Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet! Det är tofflor med kattunge-tryck, broderade stolsitsar, gördlar, gubbkepsar, toalettsitsar och gud vet allt… Som sagt, det gav mig ett riktigt gott skratt i morse, hoppas det roar er litegrann med!

2 reaktioner på ”Här hittar du ALLT =)

  1. Haha, gillade strumporna med pengaficka=P Kanske inte till sandaler och tofflor, shorts och kjol, men annars hihi^^

    Och den där plastgrejen till ögonen, så att man kan måla på friskt utan att kladda på ögonlocket -sån skulle jag behöva haha!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s