Vintern rasar…!

Haha, jag blev ombedd att dra några pappavitsar, men såklart när man ska stå där och faktiskt komma på dem så blev det helt blankt i huvudet… Men om man vill ha exempel från medierna så är ”På spåret” rätt program! Höll på att dö när ledtråden till en stad var ”behöver man ha när man spelar dubbeltennis” och svaret var ”ha-par-anda”…

Kan ju meddela att det verkligen verkar vara så att våren är på intågande, maken hittade tussilagos idag och i landet finns det både snödroppar och krokusar! Ska försöka få nåt vettigt foto på onsdag när jag är ledig, om det inte ösregnar. Dessutom känner man sig allt både piggare (trots att det är ett relativt begrepp som småbarnsförälder) och gladare! Länge leve våren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s