Nu har jag blivit av med oskulden

Oj oj oj, vad roligt jag hade igår! Vi var 4 tjejer från vår ”gamla” mammagrupp som skulle träffas hemma hos Maria för att äta lite gott och umgås, och det blev väldigt trevligt! Vi beställde mat från AnnaGretas, deras musslor är verkligen inte dumma… *slurp* Ett par, tre, fyra (?!) glas vin slank det nog ner med tror jag.

Efter maten var det dags för Singstar, men eftersom jag har en totalt fast princip som innebär att jag ALDRIG sjunger när någon hör (undantaget barnsånger för barnen), så var jag mest lekledare. Men men, kvällen gick, och det var ju ändå några bra låtar på listan… Till slut kom en av de låtarna jag brukar skråla högst till i bilen – Nickelback med How you remind me – och då kunde jag bara inte hålla mig… Det mest komiska av allt var att jag vann låten med! (Det är ju inte speciellt logiskt när folk som faktiskt KAN sjunga inte får högst poäng, men men). Så – efter 32 år (nästan) så har jag gjort det – jag har blivit av med min sång-oskuld!

2 reaktioner på ”Nu har jag blivit av med oskulden

  1. =D ja jag blev av med den förra gången hemma hos Karin, skojjigt värre är det ju! synd att jag inte kunde joina men jag jobbade ju =(
    Ha det gott!!
    Kram Emma

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s