Tisdag 17/7

Vi lyckades faktiskt få gå en stund i relativ lugn och ro inne på Bordershopen, lösningen visade sig vara att vi tog två vagnar och satte barnen i den ena, med en påse Cheerios mellan sig 😉 Perfekt distraktion och båda satt still tills vi hunnit handla för alldeles för mycket… Som alla andra svenska bilar så gick vår ganska tungt på vägen hem =)


I danmark åkte vi in till Köge för att äta lunch, det var jättemysigt men upplevelsen blev ändå lite tråkig när vi lyckades få parkeringsböter för att vi inte hade någon p-skiva, tydligen stod det på nån skylt när man åkte in till stan, men det såg ju inte vi… Synd, men det är lika bra att bara betala och glömma!

I väntan på färjan.

I Danmark för en lunchpaus. 

Vi var hemma vid sju på kvällen, skönt att få sova i sin egen säng igen, annars var det inte direkt något jag saknat när vi var ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s