Måndag 16/7

Dag två i HeidePark, en liten missberäkning från oss som trodde att det skulle vara mindre folk en måndag, för det visade sig vara mängder med skolklasser där, men nästan alla barnaktiviteter var utan kö, så det gick bra ändå. Ska försöka komma ihåg det till nästa gång, så ska vi åka på helgen i stället!

Fick åka  alldeles själv på den här, mycket spännande!

Det finns ett flertal stora lekparker inne i parken med, här är en av del äldsta. 

Finns en massa roliga saker att titta på i den välskötta parken, här gömde sig en stor drake.

Vid fyra åkte vi ifrån parken och åkte till CittiMarkt utanför Lübeck. Tobbe hittade skor (nej, jag hittade inga skor nu heller…) och sedan köpte vi en första omgång vin innan vi åkte till Fehmarn och hotellet där. Det var oxå fint, men kanske tråkigast av alla, eller så var det bara för att vi precis kom ifrån König Stuben…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s