En i mängden

Jaha, nu var jag tillbaka igen efter att ha suttit 5 timmar på Dreamhack. Det känns tyst, tomt och ödsligt – Oliver sover hos mormor, Lukas sover (här) och Tobbe har åkt tillbaka till DH. Jag fascineras alltid av den ofantligt sköna stämningen under festivalen, alla är glada och taggade, det är skön puls men ändå avslappnat. Och så gillar jag ”nördar” (även om jag tycker ordet känns ganska gammalmodigt och fel), det finns ingen annan grupp av människor som är så lite dömande – så länge man är sig själv accepterar de alla stilar, personligheter, åldrar, intressen och egenheter, det är en väldigt trevlig egenskap! Kanske är det därför jag känner mig hemma där, även jag vet att de flesta som känner mig har svårt att förstå det riktigt, i vilket fall är det kul att vara där, och jag önskar jag hade haft åtminstone ett par timmar till på mig för tiden går alldeles för fort där! Kanske att jag åker in en sväng mitt på dagen i morgon, det brukar iofs vara lite avslaget mitt på dagen eftersom de flesta spelar hela natten och somnar framåt morgonen, men då hinner jag kanske en liten stund till åtminstone.

Om man ska hoppa tillbaka till ”verkligheten” så har jag varit sådär löjligt redig idag, städat hela huset, tvättat kläder, lagat mat och putsat fönstren – Lukas har blivit mer och mer hängig på dagis i veckan så han fick vara hemma med mig idag. Det verkar som den här förkylningen går lite i vågor, har hört samma sak från flera håll på sistone. Skönt i alla fall att ha det lite rent om vi nu ska börja pynta lite smått i helgen här.

Nu tänker jag sjunka lite längre ner här i soffan, och fortsätta kolla på historieätarna från igår, jag somnade visst ifrån sista halvan av programmet…

2 reaktioner på ”En i mängden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s