Den ständiga frågan…

Vad ska man äta till fredagsmys? Frågan som alltid dyker upp, varje fredag, först på frukostrasten på jobbet, sen lunchen, när man hämtar ungarna och sen när maken kommer hem. Får ungarna beställa blir det tacos, pizza eller chicken nuggets.. suck. Får jag beställa (och om jag har gott om pengar) så älskar jag typ tapas, helst med lite sällskap så man kan sitta och småäta, dricka ett gott vin och bara umgås. Men de flesta har ju redan fredagsmysrutiner, och som sagt så kostar det ju en slant att hämta (eller göra egen för den delen) sån mat. (Vi vabbade ju ca 2 veckor i december, vilket såklart slog igenom på lönen den här månaden).

Men vad äter ni till fredagsmys? Högt eller lågt – jag tar tacksamt emot alla tips!

5 reaktioner på ”Den ständiga frågan…

  1. Hemmagjorda hamburgare med mängder av tillbehör
    Charkisar och ostar
    Småplock typ egna tapas; vitlöksstekta champinjoner, gratinerade musslor, heta räkor

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s