Möbelmässa

Vi åker ju upp till Stockholm i eftermiddag, jag och ett par kollegor, för att gå på möbelmässan under morgondagen. Det ska bli extra kul i och med att vi missade Formex nu i januari, och man behöver inspiration och idéer för att kunna skapa egna kreationer på jobbet. Sen är det ju dessutom väldigt kul att kika på möbler med, kan tänka mig att man blir mer sugen på att göra om lite hemma nu igen… Fast det får vänta, ska vi vara borta nästan 3½ vecka i sommar på semestern så behöver vi spara de slantar vi kan tills dess!

Lovar att fota och rapportera om lite nyheter och trender från mässan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s