Cocktailfest

På lördag ska vi ha cocktailfest för hela min nuvarande avdelning på jobbet, och deras respektive. Efter omorganisationen så kommer vi ju att splittras till en viss del, och det är ju fantastiskt trevliga människor så då kändes det helt enkelt som om vi behövde ha en ”avslutande” gemensam fest.

Tobbe och jag har planerat nu i ett par veckor, och tom börjat baka och greja lite, men från och med i morgon blir det fullt ös när det ska göras tilltugg, städas och blandas drinkar 🙂 Ska bli så fantastiskt kul! Vill inte gå ut med ”menyn” nu innan, men om nån är nyfiken sen efter festen så kan jag ju lägga upp den här.

Fullkomligt ÄLSKAR att planera sådana här saker…! Har bara så fruktansvärt svårt för att inte berätta för alla om allt om festen… =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s