Partydags

Igår var det kalas för Oliver och bästisen Alicia på Leos Lekland – i discorummet närmare bestämt. Inte så lätt att fota en massa överstimulerade barn!!!

Det är ju ett tag kvar (typ en månad) till Oliver fyller år, men det är ju liksom smidigare att slå ihop kalas. Speciellt när kompisarna blir ungefär de samma. 
Tycket att det lät som en ypperlig ide att slippa ha kalaset hemma, och så länge de var i Discorummet så var det ju lugnt, men när det tog de 13 barnen ungefär en millisekund att försvinna åt varsitt håll i leklandet därefter så blev det lite mer … ansträngt. Inte för att de stora inte klarar sig själva, men det finns några konstellationer man vill hålla lite mer koll på än andra, och de små barnen behöver ju oxå lite tillsyn. Lägg till 200 andra barn och en ljudnivå utan dess like så förstår ni nog varför jag känner mig lite matt, till och  med idag…. 
Lukas och Alicias lillasyster Bella. Så galet söta….
Nu är det snart dags för Olivers klättring, sen blir det matlagning för hela slanten eftersom jag fått lite inspiration till att plocka upp o fortsätta med mina makron från och med i morgon igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s