Shitty day

Har lyckats dra på mig ytterligare en förkylning, förmodligen någon avart till Lukas feber i helgen. Precis när jag fått upp farten i träningen…. Just nu tappade jag lite sugen på allt kände jag, av lite olika anledningar, och ingen av anledningarna är ju ens egentligen någon legitim anledning att balla ur för, jag menar, en förkylning är ju bara löjligt att gnälla om när folk i min närhet drabbas av hemska saker på riktigt. Så i kombination med att jag tjurar/deppar har jag även dåligt samvete för att jag gör det när jag inte har något allvarligt att deppa för. Go figure.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s