Mysbrallefredag

Puh… Det har varit en intensiv ”avslutning” på våren på jobbet, och den sista veckan nu har varit tämligen stressig, med långa dagar. Det blir liksom så precis dagen innan en mässa börjar, ofta måste man finnas på plats hela dagen för att kolla över saker, göra små korrigeringar och tillägg och liksom bara se till att allt ser ut som det ska när mässan öppnar på morgonen därpå. Så, en 13h arbetsdag i onsdags följdes av en stunds jobb i går morse, och sen blev det ett lite mer mentalt avslappnande jobb hemma hos grannarna med att hjälpa dem att gräva ner plint för en altan.

Elmia GameFair, en jaktmässa öppen för allmänheten och en av Elmias mest besökta mässor!
 (ursäkta fotokvaliteten, bara snabba mobilbilder från dagens arbete)

Igår tog mormor barnen när vi skulle på bio, och eftersom hon var ledig idag fick de även sova över för att få lite ledigt idag, eftersom både jag och maken behöver jobba. Däremot jobbar jag faktiskt hemifrån idag, ibland är det rätt skönt, jag får mer sammanhängande arbetstid än på jobbet faktiskt, där det liksom alltid dyker upp saker man behöver göra, här kan jag beta av lite på listan. Skönt att ha det som ett alternativ! Speciellt när det innebär att man inte behöver göra nåt annat åt sig själv än att dra på sig ett par mysbrallor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s