Huvudet upp och fötterna ner…

I morse var det dags för en rutinkoll hos stesbebis_138394337barnmorskan – med ett tillägg att vi skulle kolla om h*n fortfarande ligger med huvudet uppåt och rumpan nedåt…. Och visst, det här är en liten busbebis, med huvudet fast förankrat upp mot mina revben och ena handen ovanför i en ”stålmannen-position”.

Så, på fredag blir det ett vändningsförsök – då är jag i vecka 35+1 (det som räknas som vecka 36 i vardagligt tal) och det är då de försöker vända bebisar här i Jönköping. Om den nu inte vill vända sig antar jag att det blir någon form av diskussion hur vi vill göra, spontant har jag ingen vidare lust att föda den här med rumpan först… Nån som har erfarenheter av vändningsförsök, sätesförlossning eller kejsarsnitt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s