Skridskor på Ören

I går hade vi bestämt att ta en utflykt till Ören för att åka lite skridskor och grilla korv, visserligen hade jag hoppats på lite sol också, men det fick gå bra ändå. Barnen har aldrig åkt skridskor på en sjö förut, så det tyckte det var jätteroligt, speciellt den skottade slingan som gick lite längre ut i sjön. Väldigt fin is var det!

img_3007

Ja alltså, resten av familjen åkte skridskor, jag eldade och skötte markservis. Jag är en urkass skridskoåkare även när jag inte är gravid, och nu tänker jag absolut inte ställa mig på ett par skridskor…

img_3016img_3019img_3021img_3024img_3033

img_3036

Tämligen grått väder, men i alla fall uppehåll. 

img_3040img_3056

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s