Våren som kom av sig

Jag vet, jag vet, det ÄR ju för tidigt för att hoppas på att det ska bli vår än, men det innebär ju inte att man inte är sugen och längtar? Jag menar, nu i lördags var det såpass mycket vår i luften att vi t.om. ställde oss och grillade spareribs! Eller ja, när jag säger ”vi” så menar jag att det var maken som fick sköta grillandet – att stå ute och grilla i 4-5 plusgrader tillhör inte det jag gör helst – så tack, älskling!

IMG_6231

Den här veckan är det fullt ös känns det som, dels då sista jobbveckan med allt som ska göras klart i och med det, på torsdag är det dags att se Logan! Hurra, ska bli jättekul, älskar att se den sortens film, jag vill bara ha en massa skön, mörk action – att se nåt drama som påminner om verkligheten är inte min grej, jag vill ju komma ifrån den ett tag när jag går på bio ju…

logan

Fredag ska vi överraska barnen med att gå på Rosegarden – det är deras absoluta favoritställe och de brukar smälla i sig ungefär hur mycket sushi som helst 🙂 Jag ska inte klaga heller, älskar oxå deras mat.

På lördag är det dags för friidrottstävling igen, det är Lukas allra första och han kommer tävla i P8 (han är ju bara 6 år än men fyller 7 i sommar, och det är yngsta klassen), men han har ju rätt mycket jävlar anamma i sig, pojken, så det kan nog gå bra ändå 😀 Därefter blir det lyxigt att åka hem till mina föräldrar och äta mat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s