Magbilder

Jag är liksom inte den som är bekväm framför en kamera, tycker bättre om att kunna fota själv, men samtidigt kände jag att det här är min sista gravidmage och jag kommer tycka att det är väldigt kul att kunna se tillbaka på den lite längre fram. Så, i helgen bad jag maken ställa upp som fotograf och så dokumenterade vi mage 🙂 Voila – här har ni mig och min mage, mitt i vecka 38 🙂

img_3134img_3138img_3143img_3144img_3145img_3153

img_3159

Härmed inleds även den allra sista jobbveckan på dryga 6 månader, hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s