Skrivdrömmar

På grund av en massa anledningar jag inte tänker gå in på nu så har det inte blivit något skrivande på min bok den senaste veckan, och nu har jag verkligen ett himla sug efter att skriva känner jag. Samtidigt känner jag mig inte direkt på ett bra ställe just nu, men kanske det kan bli bra ändå, om bara lusten att skriva infinner sig?

Som jag skrev som kommentar på Annelies inlägg så drömmer jag just nu våta drömmar om att ta med mig laptopen och sätta mig i ett lugn hörn på ett lugnt café och dricka te (eller vin??) och bara skriva. Ja ok, nu ser jag kanske nån scen ur nån dålig amerikansk film framför mig, ni får ursäkta. Eller skulle man bli helt oinspirerad då, nollställd av att möjligheten helt plötsligt är för stor? Nåväl, med 3 barn, jobb och make så blir stunderna inte många där jag (med gott samvete) kan sätta mig en längre stund för en sådan onödig lyx som att skriva, men kanske att möjligheten kommer dyka upp  någon gång framöver.

Har för övrigt insett hur extremt ”hattig” (hafsig typ, det här är nog ett lokalt slanguttryck??) texten är nu, varje stycke är skrivet helt för sig självt i och med att stunderna blir korta och sällan, men jag tänker att det nog ska gå att få ihop sen när man går igenom hela boken? Jaja, den som lever får se, om jag någonsin kommer så långt.

pexels-photo-414630

PS, eftersom jag har NOLL bokrelaterade bilder så har jag plockat gratisbilder från Pexels till de här inläggen, ifall någon undrar. 

2 reaktioner på ”Skrivdrömmar

  1. Ha ha ”hattig” känner jag till. I Skåne säger vi ” hatti”. Du behöver inte skriva boken i ordning. Du kan ju alltid lägga ihop bitarna när du avslutar sen. Finns vissa gånger jag kommer på nåt jag vill ha med men passar inte alls in där jag är just då i berättelsen men sen sys det ihop.
    Trevlig kväll!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s