Vad hände nu?

Alltså, i morse började maken jobba igen efter lite jullov. Ja det var ju liksom tråkigt och så, men jag hade tänkt att vi skulle fördriva dagen med lite hyll-köp på Ikea och sen handla mat. Men…

Vid elva skulle jag ut med Filip för att han skulle sova, men ganska snart blev han väldigt ledsen i vagnen. Gick vidare, han var övertrött och sov och skrek typ samtidigt så efter en stund gav jag upp pick gick hem. Fick honom till slut att somna i spjälsängen, men han vaknade ledsen efter bara tio minuter. Då när jag tog upp honom tyckte jag han var varm och det visade sig att han hade 39 graders feber helt plötsligt… Stackars liten! Stod med honom i famnen i köket och höll på att ge honom Ipren när han KASKADKRÄKS över hela sig och mig… Det var så pass mycket att jag fick HÄLLA det ut min bh i badrummet. Wohoo… Lyckades sanera oss båda och få i honom lite Ipren så nu, en bra stund senare, har han somnat i min famn. Stackars, stackars liten!! Är inte orolig för magsjuka, det var nog febern som spökade…

Haha, det blev ju en händelserik dag ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s