Sommar och första steg

Jag tycker nästan det känns overkligt att få ha så här fint väder redan nu, som om jag måste ha inbillat mig, för inte kan det vara sånt här sommarväder redan nu i maj och så länge?!? Njuter till 110% av att få lalla runt hemma i shorts och bikini eller linne, att det inte är någon barriär mellan inom- och utomhus! Skönt att inte behöva krångla på kläder på Filip eller de stora pojkarna, älskar att grabbarna är ute och leker helt utan att jag behöver tjata och förstår att de vill komma in och vila och spela med, när värmen tar ut sin rätt.

Ja ni ser ju, man kan tro att det är semester!?!

Det är mysigt att kunna ha en liten nakenfis ute på altanen, enda jobbiga är att se till att han inte får för mycket sol eller blir alltför varm och att han dricker tillräckligt. Men hör ni, jag måste berätta en sak, i morse fick jag honom att gå runt ”själv” med att bara ge stöd genom att hålla i tröjan (han brukar bara sätta sig ner när jag gör så) och en efter en stund så släppte jag till och med, utan att han märkte, och som jag trott så går han ju jättebra själv! Dock har han inte velat nåt mer idag, men ändå, de första stegen!!! Filmen ligger på mitt insta (LindaGladh), tror inte jag får in den här… Längtar mycket till det släpper ordentligt nu!

Nu är det nog dags att natta den lille gossen här, han är trött och lite grinig i värmen. Ha en skön kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s