Familj före oss?

Nu när det är semester och man spenderar hela dagarna ihop med familjen så slår det mig att jäklar, var det rullar på hela tiden. Man hinner knappt ta en sekund och stanna upp för att njuta av stunden, det är ständigt ett eller annat behov som ska uppfyllas.

Missförstå mig rätt, att spendera tid med familjen är det jag gör helst av allt, men det som blir lidande just nu är ju relationen, alltså den med maken. När kvällen kommer är man så jäkla slut av att ha ”delat med sig” av sig själv att det enda man vill är typ att ligga och slösurfa på mobilen eller kolla nån serie, när egentligen det är den stunden man har att sätta sig och prata i lugn och ro och ha lite partid. Trots att det här verkligen inte är vare sig nytt eller oväntat med tredje barnet så finns där ändå ett styng av dåligt samvete, ihop med en önskan att det varit annorlunda.

Men men, jag vet att det vänder och att vi kommer få mer tid och ork för varandra, men det är ändå himla synd. För karln jag är gift med är ju ändå himla trevlig! 😘

En fantastisk pappa är han med, men vill säkert inte ha nåt officiellt kred för det, men tji fick han när han nu har en bloggande fru…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s