Sensommar

Jag tänker inte kalla det höst, men visst blev det ett markant och lite abrupt avslut på den fantastiska (och läskiga och torra) sommarvärmen! Här på jobbet är hösten den absolut mest hektiska perioden vilket brukar innebära att man börjar jobba i augusti och sedan är det bara ett enda suddigt virrvarr innan man kommer ut på andra sidan, sent i november. Det här året blir det ju inte riktigt så eftersom vi inte jobbar heltid än, dagarna hemma gör ju att man kanske kommer hinna lägga märke till hösten lite mer.

IMG_8321

En bra sak med att det blivit lite svalare är att man blir så himla sugen på att ta sig ut i skogen igen med familjen, men just nu är det ju fortfarande eldningsförbud och hur man än vänder sig så är ju just elden en stor del av upplevelsen när man är ute med barnen. Det ska petas i, eldas pinnar och kottar och allt annat kul man själv ville göra när man var liten (och för den delen fortfarande kan få lust med), för det är något väldigt magiskt och lockande med en öppen eld ändå.

IMG_7231

En annan bra sak med att det blir lite svalare är att det blir SÅ roligt att titta på nya kläder – av alla årstider så är ju sensommar/tidig höst den absolut roligaste tiden att köpa kläder! Sen kanske varken figur eller plånbok har riktigt den form man vill den här hösten, men det är ändå kul att titta. Det är ju en kort period där man kan ha jeans utan att svettas och lite tunnare toppar utan att frysa och det gäller att utnyttja den 😉 Måste återkomma med en önskelista inför hösten känner jag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s