Den extra växeln

Ikväll var första gången sedan jag blev gravid för drygt två år sedan när jag kände att jag kunde hitta till den där ”jävlar anamma-växeln”! Tills idag har det verkligen inte gått att ta i lite extra de sista sekunderna, ni vet när det är 10 sekunder kvar och tränaren peppar att man ska öka? Det har verkligen inte gått!? Men i dag, då fanns den helt plötsligt där, svag och kortlivad, men ändå DÄR. Kändes så himla bra! Fick ett sånt längt efter att få träna lite mer, men det finns inte mer tid över nu än till det som redan är inbokat varje vecka. Det är som det är ok det gäller inte för evigt!

Det enda som är surt är att jag får undvika hopp i träningen fortfarande känner jag, bäckenbotten hänger liksom inte med riktigt som jag vill efter tredje graviditeten och det känns riktigt surt, men jag får hoppas att det kommer även om det går långsammare den här gången.

Ytterligare en underbar bild från Hej Hej Vardag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s