Morgondramatik

Ja jösses… Jag brukar normalt sett var ganska lugn och inte så extrem i humöret, så efter all ilska och glädje om vartannat i veckan så kände jag mig helt slut igår. Lade mig på en solvarm soffa efter att ha lagt Filip att sova middag och sov som medvetslös en liten stund, men efter det har jag känt mig lite mer som vanligt igen 🙂

I dag ska vi försöka helg-handla lite jag och Filip – vi får väl se om det blir lika mycket drama från hans sida som det blev sist O.o. Middagen i dag blir något jag blev akut sugen på, nämligen Quiche Lorraine, så himla gott ju.

37cb0-img_4799

I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men lördagen ska ju ändå bli hyfsat väder på. Kanske man skulle åka till Vista kulle – har inte varit där och såg en bild från instagram häromdagen. Men finns det någon grillplats där?

Ja här satt jag och skrev blogginlägg när verkligheten sprang in lite – för Oliver kom hem 10 minuter efter han varit borde varit i skolan, då hade han flugit av cykeln, stackarn! Det var mest lite skrubbsår, men han var nog lite chockad framförallt. Det fick bli en stunds tröstande och en möjlighet att lugna ner sig innan jag skjutsade bort honom till skolan. Lite morgondramatik så här en fredag! Nu måste jag återgå till Filip, men har någon av er koll på om det finns en grillplats på Vista Kulle så skulle jag bli glad!

box-care-case-1327217.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s