Dessa helger i december…

Gäsp, nu har jag landat i soffan efter en lång dag, och en lång landning blir det inte heller för så fort äldsta sonen kan få tummen ur och komma i säng ska jag säga god natt till honom och sen lägga mig själv med.

Förmiddagen började med en efterlängtad träning eftersom jag missade det i onsdags när jag kände mig alltför hängig – går och dras med nått som inte riktigt vill bryta ut men som ibland ändå gör att jag känner mig för hängig för att träna. Vet inte om jag är glad för att jag inte blir mer sjuk eller känner mig frustrerad för att jag inte blir av med det… Resultatet blev i alla fall att dagens träning blev så där kräk-jobbig, men det är ju alltid skönt när man är klar ändå.

Ps, i går var vi på mortal engines jag och Oliver, lite läskig tyckte herrn, men en absolut sevärd film för en familj med barn från 12 år!

Efter lite go-fika med familjen på hemmaplan åkte jag till Intersport för att köpa längdskidor – det blev Fischer, skidor, bindningar och pjäxor, så nu är jag redo för en vinter med mycket snö! Var ju inte ensam på a6 direkt, herregud vilken tid det tog med allt folk, glad att jag inte hade med familjen!

Hem och laga mat för att sen klä granne som maken inhandlade häromdagen – måste ge kred för en kanonfin sådan! Men nu är jag aptrött, om än väldigt nöjd…

I morgon ska vi upp till Rosenlundsbadet en sväng, Filip behöver öva på vattenvana och de stora älskar alltid att bada, så jag får stå ut. Därpå bär det av hem till en barndomsvän, ska bli kul!

Hur ser din helg ut så här en vecka innan jul??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s