Men va fan…

Men seriöst, jag kände mig ju nästan frisk, men i går kväll kom nån andra våg, för jag fick så ont i kroppen och huvudet och världens hackhosta. Känner mig helt utslagen i dag med… 😭

Övriga familjen är dock på bättringsvägen, Filips ögoninflammation är nästan borta och han verkar bara ha lite ont i halsen, oliver och Lukas är bara lite efter-snuviga och maken verkar piggare med. Så ok, jag tycker det känns lite orättvist att jag skulle få en andra omgång (eller nåt nytt, för samma virus borde ju inte kunna blomma ut två gånger??).

Mvh hon som är en aning bitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s