Förlåt*

Hur surt det än har varit att vara sjuka hela jullovet så har det ju ändå på ett sätt varit bra timing, hade det varit en annan period hade vi ju fått vara sjuka från både skola och jobb i tre veckor typ.

Jag har haft två verkligt gräsliga dagar som mest har spenderats i sängen, men ta i trä så tror jag det börjat vända. Jag orkar fortfarande inte stå upp mer än en kort stund, men febern har gått ner och min hjärna verkar inte längre hota med att brinna upp. Dessvärre fick jag sällskap av Oliver i går kväll, som även han verkar gå in på omgång två med hög feber och influensa… Maken är halvkrasslig med hosta och halsont, Lukas likaså men han är i skolan och Filip är heller inte helt ok än så inskolningen på dagis får vänta tills på torsdag (hoppas vi).

Utsikten blir ju inte roligare än så här nu.

Jag börjar ju mitt nya jobb på måndag och vill absolut inte börja med att vara sjuk, jag som kan räkna mina sjukdagar de senaste åren på ena handens fingrar!

*Fy vilken tråkig blogg det här har varit de sista veckorna, jag hoppas att det verkligen vänder nu så man har möjlighet att fokusera på roligare saker. Om nån av er har ett förslag på nåt roligare att skriva om så får ni gärna skriva det i en kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s