Nya jobbet

Jag vet att åtminstone några av er är lite nyfikna på hur det gått med min jobbstart på Blue Wall – men de första kvällarna jag kommit hem har jag varit rätt slut så därför har ni fått vänta lite. Är inte helt 100 efter lunginflammationen än heller, så förutom alla nya intryck så ligger det lite och drar energi.

Men – jag har ju i alla fall kört mina första tre dagar nu. Det är ju verkligen till att bara ta ett kliv rakt ut i ett kolsvart rum känns det som, för jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra, hur jag kommer jobba eller hur egentligen nåt kommer funka. Eller, nu har jag väl börjat få en diffus outline av min nya tjänst, det klarnar ju lite varje dag.

Först nu ska jag såklart lära mig att använda de program mm som jag behöver kunna, men sen har jag även blivit tilldelad ett ”eget” bygge, det är Concept som ska bygga ut sin lagerlokal på Torsvik. Förarbetet är redan påbörjat och det är nu en entreprenadchef (=min chef) och en annan platschef som delat på ansvaret och som kommer fortsätta ha koll, så det är inte så att jag behöver ta över allt rakt av. Projektet ska vara ganska enkelt och ska om jag förstår rätt vara klart till sommaren, så nu försöker jag haka på min entreprenadchef och börja se lite vad han gör, och vad jag alltså kommer behöva göra framöver.

Samtidigt som det känns SÅ ogreppbart så känns varje enskild uppgift inte så komplicerad, så det känns inte hopplöst även om man känner sig lite lagom bortkommen sådär. Det svåraste är språket – alltså allt branschspråk och alla förkortningar, visst att FG är då ”färdigt golv” men det är INTE helt självklart när man kommer utifrån…

Utrustad med varma kläder och skor funkar det rätt ok, men det var ändå kallt i dag!

Ett tag till sitter jag här på huvudkontoret och jobbar, men om ett par veckor är tanken att jag ska flytta ut till bygget där jag fått ett eget kontor med. Just precis nu känns det extremt avlägset för jag skulle inte ha en aning om vad jag ska göra, men det hinner kanske ge sig…

Så, det var en kort uppdatering, hoppas att ni har det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s