Sol på vinterblek hy

Ja här är fortfarande VAB, i dag är det jag som är hemma med Filip. Han är inte jättesjuk, men tämligen gnällig, väldigt snorig och hostig och framförallt rinner det fortfarande mycket var ur hans öra. Ger det sig inte till i morgon får vi nog åka och kolla om penicillinet hjälper nåt, eller om han behöver byta.

Eftersom han är väldigt generös med sina baciller så kommer han gärna och hostat och nyser en rakt i ansiktet, så jag känner mig också rätt hängig, med halsont och snuva. Härliga vabruari…

Dock måste jag säga att vi haft en riktigt skön förmiddag, mest tack vare det fantastiska vädret!? Sitter och skriver detta på mobilen ute på altanen, där jag sitter och svettas i jeans och ett linne, helt otroligt! Gäller ju bara om man kommer ordentligt i lä, men det gäller att hitta ett bra ställe bara. Eftersom Filip nu sover och jag har lite social abstinens så kommer här en fotostudie över vår förmiddag…

Våriga blommor på vägen till affären!

Plockade lite vide på hemvägen.

Vårtecken i trädgården!

Vi bakade kladdkaka.

Jag fick äta goda middags-rester i fred på altanen.

Både jag och hönorna njuter av vårkänslan i dag!

För övrigt så är solen extremt välbehövlig eftersom jag nu passerat ”vinterblek” och gått vidare mot ”eventuellt döende grå-vit” hudton…

Hoppas ni har en bra dag och att ni inte sitter alltför illa till denna vabruari-dag, utan att ni kan njuta lite av solen med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s