Det var ju SÅ det var…

I dag är jag ute i Nässjö och agerar tillfällig platschef åt ett par kollegor som åker skidor, kul att se ett annat bygge men svårt när det kommer frågor man inte har koll på – men det är ju inga stora saker jag behöver hantera ändå så det är lugnt.

Till helgen så fyller Filip två år, den lille plutten har gått från bebis till liten pojk det senaste halvåret och det är verkligen full fart på honom! Kommer skriva ett helt inlägg om bara honom sen 🙂 I alla fall så kommer min bror och hans sambo och hälsar på på lördag, så då kommer vi fira Filip även om han fyller år på söndag egentligen. Ska bli väldigt kul att träffa dem, det var längesedan nu!

För övrigt kollade jag i en av mina fotoböcker (gör en per år) från när Lukas var runt Filips ålder, och det året var ju för jäkligt på semestrarna… Först var vi på kanarieöarna i maj, då var ALLA utom jag sjuka, sen tog vi en kortare bilsemester i Tyskland (som vi tänkt göra i år) och då var Lukas riktig dassig första 3-4 dagarna… Känns alltså ändå lite befogat att inte boka in en jätteresa i år, det blir ju så osäkert, så en kortare resa i Tyskland känns lagom. Var nästan lite skönt att se tillbaka och inse att det kan vara så med barn i 2-års åldern, hade lite förträngt det men nu känns det på ett sätt lite mer hanterbart!

Från semester 2012, Lukas 2 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s