Ett avslut

Det här har på många olika sätt varit en skitvecka rent privat, men däremot en bra vecka på jobbet.

”Mitt” bygge är numer slutbesiktigat och har fått sitt slutbesked från kommunen och det är bara några småsaker kvar som ska fixas! Det känns skönt att ha varit med i ett projekt som ska stå kvar i många år till skillnad från alla de projekt som rivs efter ett par dagar på en mässa, och jag känner mig dessutom väldigt nöjd med resultatet!

Nu ska jag börja av-etablera mig och mitt kontor här på plats, min nästa destination blir försäkringskassans lokaler nere i stan – de håller på och renoverar och vår arbetsledare på plats behöver förstärkning inför sista etappen. Dessutom ska jag få snickra lite för att få lite grunder i det med är tanken – kanonroligt!

Mitt första projekt på Blue Wall har ju varit ett ”litet” projekt som bara pågått i ca 6 månader (aktivt), annars flyttar man ju inte på sig så ofta så kontoren man är på bor man ju in sig i. Det är lite meck att flytta på saker, men det är också skönt att städa av ett projekt och kunna typ lägga det på hyllan – det kommer säkert dyka upp småsaker som ska fixas här under de närmsta åren och kanske blir det även mer jobb här ute, men det sköter jag i så fall från mitt kontor på försäkringskassan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s