I halva mitt liv

I halva mitt liv har du funnits där för mig. Genom vått och torrt, jobbigt och roligt, kriser och livsomställningar. I dag har vi varit gifta i 14 år, men i år firar vi något större, nämligen att vi varit ihop i 20 av våra 40 levnadsår!

Vet ingen annan som skulle ställa upp på alla mina infall!

Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade min bästa vän vid min sida, min perfekta match som partner och nån som kan avsluta mina påbörjade projekt med en noggrannhet JAG inte har tålamod för 😉

Att ha nån att vara knäpp med och aldrig behöva föreställa sig för, det önskar jag alla hade!

Du är värd att fira, men det blir nog inte så mycket just i dag, för som i så många dagar av våra liv så kommer vardagen lite mellan och det är skolgårdsfest med barnen som ligger först på schemat. Men nån dag snart, då ska vi fira lite extra du och jag ❤

Skönt med nån som delar bördan av allt man annars skulle bära själv!

Till den bästa halvan av mig själv, älskar dig!

Min bästa spelpartner!
Från när vi tog om våra bröllopsbilder, när vi varit gifta i 10 år.
Inser också att vi har alltför få bilder på oss ihop!
Och en bild från när vi gifte oss.
Vad små vi var! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s