Äntligen ett bad

Alltså ta i trä, men jag sitter just nu på badrumsgolvet och tittar på när Filip och Oliver badar! Det kan ju låta som ingenting, men Filip har skrikit som en stucken gris det senaste året när vi badat eller duschat honom – men i dag klädde han glatt av sig och hoppade i när Oliver frågade!

Riktigt kass bild, men ändå.

Annars har det varit en trött och lite deppig vecka tycker jag, jag har varit så trött när jag kommit hem från jobbet med allt nytt att jag slumrat till på soffan. Jätteskönt, men så lägger man sig lite senare och sen blir det bara värre liksom. Men vad mycket roligt jag testat på den här veckan, visst, även en del grovstädning eftersom den här etappen ska vara klar till i morgon, men det är ändå em väldigt tillfredsställande känsla att känna att man gör lite nytta.

En helt orelaterade bild från Anna fina blommor jag såg på en promenad i helgen. Älskar vallmo!

För övrigt kan jag inte fatta att det är midsommar nästa vecka?!? Det känns som det fortfarande är typ april??? Vi har inget planerat heller, rätt ofta brukar vi vara på väg mot Medelhavet på midsommar så vi har inga riktiga traditioner där, som de flesta andra verkar ha. Lite tråkigt tycker jag, det blir ju liksom inte så speciellt om man bara är hemma som vilken annan helg som helst… Eller så känns det bara så för jag är lite obefogat deppig. Så kan det ju också vara ibland.

Nu börjar det bli dags att plocka upp den minste mannen i familjen ser det ut som. Ska nog ta ett glas vin och kolla om maken vill köra lite Far Cry när vi lagt ungarna, så blir det kanske lite bättre i morgon. Ha en bra onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s