En ny dag på jobbet

Kom på att jag nog inte skrivit så mycket om vad jag gör nu på mitt ”nya” jobb (hur länge får man kalla ett jobb nytt förresten?). Mitt första bygge ute på Torsvik står ju färdigt nu, vilket känns så himla roligt! Så häftigt att ha fått vara med och bygga en sån grej, från grunden till färdigställandet.

Nu är jag då under vår avdelning ”byggservice” till skillnad från ”entreprenad” där jag var nyss, för att lära mig lite om hur det funkar här och testa att arbetsleda och snickra. Det är försäkringskassans lokaler som är under totalrenovering, och nu i veckan har vi påbörjat den sista etappen som ska vara klart till våren. Det innebär att jag har rivit glaspartier och justerat fönster bland annat, riktigt kul när man inte gör sånt här till vardags. Men, det som varit bäst av allt har varit att stå och jobba ihop ett par stycken, har två riktigt sköna hantverkare här och jag har inte skrattat så här mycket på jobbet på flera år! Det kvittar lite vad arbetsmomentet är när man har roligt under tiden ju.

Fortsätter lära mig hur mycket som helst och känner mig så himla nöjd över att jag vågade byta jobb.

Nu vill jag önska er en riktigt bra dag på jobbet, vart ni än är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s