VAB

Kände på mig redan i onsdags kväll att det var nåt på gång med Filip, det var himla gnälligt och han var väldigt trött. Men, han sov gott hela den natten och kändes rätt ok på morgonen så det fick bli dagis ändå. Men i går kväll hade en rejäl förkylning blommat ut, så efter dagis kände jag absolut att han behövde vara hemma i dag, så så fick det bli. Ordentligt förkyld och med lite feber, men han är ändå rätt ok så det är inte så svårt att ta hand om honom, bara man är beredd att rusa till honom så fort han nyser….

Nu ligger han och sover middag, han somnade i min famn i sängen och jag låg kvar en lång stund och bara njöt av tyngden av hans lilla varma kropp ovanpå min och sniffade på ett solvarmt och svettigt litet huvud. Han är ju inte så kelig av sig den lille fisen, så man får verkligen passa på när det går!

Innan han somnade gjorde jag och Oliver lunch på våra egna färskpotatis, dill och lite bacon samt egna ägg och egna ärtor, gissa hur gott det blev?

Nu sitter jag i solen och tittar på hönshuset som Oliver målat som sommarjobb, blev jättefint!

I går fick vi besked att vår klinkers kommit, men jag vet inte om vi orkar lägga det i helgen, det har varit så mycket de senaste veckorna och vi behöver komma i fatt oss här hemma först. Jag som helst vill göra saker meddetsamma 🙈 Ha en bra fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s