Sakta bättre

För alla utom maken har magsjukan börjat vända nu, och vi övriga har till och med kunnat pilla i oss lite, lite att äta. Så knäppt, känns som man varit sjuk i en evighet och så har det bara gått typ två dagar? Sen är man ju inte dig själv än och trött som ett as, men allt som inte innebär att man kräks känns som ett stort lyft.

Har skrubbat hela huset och tvättat typ åtta maskiner tvätt nu, samt tagit årets skönaste dusch tror jag. Har bara sjukt ont i ryggen efter att ha legat ner hela gårdagen, men nu när huset känns fräscht igen känns ändå allt bättre.

Nu kommer vi ju till nästa utmaning, när alla börjar piggna på sig och ska underhållas. Med magsjuka blev det ju film för hela slanten på alla fronter, men nu behövs snart aktivering märker jag. Speciellt Filip behöver egentligen aktiveras lite mer än vad vi orkar just nu, men det blir förhoppningsvis lättare till i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s