Halloween

Tja, jag behöver ju i alla fall inte vara nojjig över att mina barn hellre vill gå bus-eller-godis i morgon än i dag, för vi har haft barn hos oss både i tisdags och onsdags den här veckan. Har lovat grabbarna att vi ska ha halloween-filmkväll i morgon så då ville de gå godis-rundan innan filmen tillsammans, det lär väl vara fler barn ute då fast det är fel dag tänker jag.

Det blir ingen direkt halloweenfest utan mest lite pizza och film, det är ändå väldigt mycket enklare med de stora grabbarna nu, inte en massa lekar som ska planeras och så utan det funkar bra med bara lite lösa ramar att hänga runt. Fast jag måste ju ändå säga att det var lite roligare när man fick sminka dem förr, nu ska de bara ha nån spökdräkt och mask…

Ingen som låter mig leka loss med sminket längre. Får väl hoppas på Filip kommande år! Men alltså hur söta skelett var de inte då…

Efter Halloween går vi ju snart in i nästa fas – inför julen. Och jag börjar redan bli rätt sugen på jul? Känner lite att jag skulle vilja gå all in, så mycket man nu hinner med det när alla jobbar heltid och allt annat ska hända samtidigt, men känslan är ändå där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s