Hallå?

I dag har jag varit ute och jobbat (eller arbetslett) större delen av dagen, och med en envis nordanvind från Vättern så måste jag säga att jag aldrig trodde jag skulle bli varm igen, men nu börjar det sakta ta sig. Helgen var av många olika anledningar en rätt jobbig helg dessutom, och nu när jag faktiskt börjar få upp värmen så blev jag sjukt trött…

Nästa helg åker vi till Skövde och Billlingen är tanken, det blir en dag på badet (det blir ju säkert vilsamt med en 2½ åring) och så en dag på Billingens naturområde, där jag tänker att vi ska vandra lite och göra Krabbelurer över öppen eld. Hoppas på en bra helg, det behöver vi nog allihop. Vi sover på Billingehus, så en av de sakerna jag ser fram emot mest är hotellfrulle.

Men hörrni, det blir så förbaskat lite tid till att träffa ER och eftersom de flesta av mina vänner har den lilla bristen att de inte bloggar ( 😉 ) så känner jag mig lätt isolerad här. Vad GÖR ni? Hur var er helg? Vad är planerna framöver? Och när ska vi träffas?!? Puss på er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s