Så. Uttråkad.

Blöh vilken tråkig dag. Vi hade ju bokat om vår hotelvistelse till Skövde till denna helgen men fick till slut boka av den eftersom Filip inte är frisk än. Men för att det inte skulle bli helt platt fall för barnen så har maken åkt med de stora två till badet i Skövde över dagen, och jag stannar hemma med Filip. I dag är han nästan feberfri ändå och ”bara” superförkyld och har en hemsk hosta, men för första dagen på hela veckan känns det som det går åt rätt håll i alla fall. Men jag är grymt uttråkad, efter 5 eller 6 dagars VAB de senaste två veckorna (maken har VABbat med) så har jag städat, bakat, rensat, tvättat och gjort allt jag kommit på. I dag möblerade jag om lite i Filips rum och nu när han har sovit så har jag passat på att slå in presenter till O’s födelsedag på tisdag och de julklappar jag köpt in hittills. Vi kommer liksom inte ut eller i väg någonstans, jag och Filip, han är för hängig för de flesta utflykter. Inte kan man bjuda hem nån heller, när han är sjuk, så vi bara går runt här hemma. Det blev heller aldrig ljust ute i dag? Det blev som mest bara ett grådassigt skymningsljus som tog sig in…

I morgon tänker jag i alla fall ta en runda själv och fixa lite inför födelsedagar och jul. Tänker också åka och kolla på ett alternativ till mina nordpols-stövlar – de kom häromdagen och är visserligen fantastiskt skönt och håller nog sig varma genom allt, men de är SJUKT stora. Alltså tänk storleken som att man tar en stövel och sätter utanpå sin vanliga vinterkänga typ. Måste testa ett alternativ ett snäpp ner på köld-skalan, ett par Caribou som ska klara -40, och se om de kan vara ett något mer smidigt alternativ.

Dock finns det en del kul på schemat framöver, på fredag ska vi på julbord på Esters med jobbet och nästa vecka är det både vinprovning och AW (två olika dagar) inplanerat, så den här trista svackan blir förhoppningsvis inte långvarig. Vad gör ni, denna regniga och grå novemberhelg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s