Från gjutgrop till fredagsdrink

Ja här händer då inte mycket. Eller ja, i verkligheten händer det både mycket och inget alls – det är fullt upp med bara vardag, jobb och nu då även skola, men samtidigt känns det som det mesta just nu bara står lite i ett stillestånd i väntan på om det blir nån vinter eller inte.

Men i dag var det i alla fall skola, andra skoldagen av de 80 som kommer utgöra mina torsdagar två år framåt. Det är ovant att bara sitta still och lyssna längre stunder nu för tiden, märker man, man får anstränga sig för att inte tappa fokus. Som tur är har vi mycket grupparbeten och uppgifter, vilket är himla kul! I dag höll jag dessutom i min obligatoriska 5-minuters presentation… Tillhör en av de många (tydligen 80%) som inte alls gillar att hålla presentationer, men jag lyckades ändå rätt bra med att hålla nervositeten i schack kändes det som.

Jag har INGA nya roliga bilder. Det går liksom inte ta vettiga bilder, det är bara mörkt inne och ute. Men ett inlägg helt utan bilder är ju aptrist, så ni får hålla till godo med en och annan gammal en.

Det är väldigt kul att träffa alla nya klasskamrater med, även om det som introvert i grund och botten tar väldigt mycket energi. Men när jag kommer hem är jag inte bara trött, jag är också väldigt glad!

I morgon har jag verkligen en heldag, först ska jag vara med ute på mitt bygge på Stigamo, där ska vi gjuta de 3 m höga väggarna i den stora ”bassängen” vi bygger. Det är liksom lite nervöst ändå, kommer formen hålla, kommer betongen bli bra, kommer allt att flyta på?

Efter det – om det flyter på bra – kommer jag åka ut till mitt första egna lilla byggprojekt, som är ett fönsterbyte på ett sommarhus. Där tänkte jag passa på att assistera och hjälpa till så mycket som möjligt, med förhoppningen att lära mig hur man gör när man byter fönster. Inte en dum kunskap att ha! Sen avslutar jag dagen med mat, vin och drinkar med Tina, det ser jag verkligen fram emot! Sjukt bra dag det har potential att bli ändå?!

Drinkar ska det bli, jaaaa-a då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s