Bra och dåligt

Två riktigt bra saker hände denna helgen. Dels var ju jag och min kompis ute i fredags, vi tjötade oavbrutet i sex timmar så det fanns absolut ett stort behov hos oss båda tror jag! Vi drack dessutom suveränt goda drinkar och hade rent allmänt det bara bra.

En oväntat bra sak var att min bror och hans sambo meddelade igår att de skulle komma förbi idag, har inte träffat dem sedan i november så det var fantastiskt roligt!

Två lite mindre bra saker har varit att Filip har och har haft krupp i helgen, inte superilla men ändå inget kul, och att Lukas har sjukt ont i ländryggen. Han har haft det till och ifrån sedan i somras, det verkar mest sitta i musklerna, men nu har han haft så ont att han gråtit. Det här är ju liksom killen som knappt skulle klaga om ena benet föll av, så det här känns inte bra alls. Maken är och köper liniment (ormsalva) till honom och så ska han få gå till skolsköterskan i morgon är tanken.

Veckan som kommer är redan rätt fullbokad, så VAB pga krupp och feber kommer inte optimalt. Får se hur vi löser det…

Det har i alla fall varit kanonväder idag ju, så vi har hunnit vara ute en hel del i solen ändå, alltid något. Hur var din helg?

Längtar efter trädgårds-fix!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s