Mars

Första mars, och jag sitter självklart framför Vasaloppet. Fast jag känner lite att det tappat sin charm, hela grejen är ju att man ska kunna ha en slö söndagsförmiddag, äta lång frukost och bara gotta sig. Men det går liksom inte med tre barn. Vi har åtminstone gjort baked oats, så en ok morgon ändå, men jag har liksom redan helt tappat fokuset på Vasaloppet. Jaja, det är ju bara en skitsak.

Men som sagt, första mars är det i alla fall, och den jobbigaste biten av vintern är nästan slut. Hyn är så vinterblek att man ser sjuk ut och VAB är aldrig långt borta – även om jag konstaterade igår på instagram att det här har varit den första februari på 13 år då vi inte vabbat!

Från förra veckan, innan snön kom.

Ändå är mars fortfarande lite av en mellanmånad, det är lite för tidigt att förodla det som inte redan är sått, det är för tidigt att greja i trädgården, det är ofta skitväder och plånboken är inte återhämtad efter jul och vinterns VAB. Men det börjar åtminstone bli ljusare.

I dag ska jag åka upp till asecs en sväng och handla tröjor som Filip ska få i födelsedagspresent, han fyller ju 3 i mitten på mars. I övrigt vet jag inte riktigt vad vi ska fördriva dagen med, men jag misstänker att den kommer gå rätt fort ändå.

Önskar er en skön söndag, och ett stort lycka till till alla som åker Vasaloppet!

3 reaktioner på ”Mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s