Prosit

I dag är jag och Filip lite hängiga och förkylda här hemma, så nu är det väl bäst att hålla sig just hemma, även om jag nu mest tror det är en förkylning. Just idag fick jag ju faktiskt lite av det jag önskade mig häromdagen, nämligen att få sitta i lä med ansiktet mot solen en stund.

I väntan på lite grönska är det ju ändå otroligt vackert med snö!

Maken tränar och de stora grabbarna är och åker pulka. Jag och Filip har knatat runt i trädgården lite men nu ville han gå in och kolla Nalle Puh, så jag passar på att sitta på altanen precis utanför. SÅ gott solen värmer!!

Är rätt trött, Filip hade krupp i natt, men det är så mycket enklare när man vet lite vad det är och hur man ska hantera det. Vi har sovit med sängen upphöjd och fönstret öppet och det hjälper jättemycket.

Hoppas nu mest att maken köper med semlor på vägen hem, och det är nog inte så otroligt 😊 Hoppas ni får en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s