Ett inlägg som glömdes bort…

Hittade just detta inlägget i min mobil, trodde det var publicerat men har nog helt missat det? Här kommer det i alla fall, från 12:e april…

Ligger bredvid Filip i hans säng och lyssnar på andetag som blir tyngre och på vindar utanför fönstret som blir allt hårdare. Vilken skillnad det blev på temperatur nu under eftermiddagen, när vinden bytte riktning och friskade i.

Men hörni, vi måste snacka. För visst kan det inte bara hos oss den här halvisoleringen tar fram det värsta hos alla?!? Inklusive mig själv, ska jag börja med att säga. Vi har haft en rätt gräslig helg efter en stingslig vecka, utan tålamod, hyfs, trevligt beteende eller välgärningar helt enkelt. Själv blir jag ju mitt sämsta jag när jag inte har något litet projekt på gång, vilket kombinerat med allt annat resulterat i en riktigt tjurig och obstinat version av mig själv…

Inte ens ett besök ute i skogen hjälpte! En bidragande orsak till mitt extremt dåliga humör har även varit att tack vare att dagis varit synnerligen ohjälpsamma i vårt arbete att få Filip blöjfri, så nu fick vi till sist ge upp tillfälligt och starta om från början igen om ett litet tag. Förbannad är jag över det, om nån nu undrade.

Idag har det varit något bättre, vi har skaffat oss lite projekt i trädgården så vi har haft lite att göra, vilket känns skönt. Jag har sått dill och koriander, ordnat med landen och klippt ner våra äppelträd lite (hoppas de överlever, var tvungen för de är så sjukt stora) och gått och kikat på allt som växer!!!

Ett förtydligande där angående att jag ”vill ha något projekt” förresten, det finns ALLTID FÖR MYCKET saker att göra när man är en familj på fem, men vanliga hushålls-sysslor bidrar inte med något när det gäller humöret, därför vill jag ändå gärna ha ett projekt att jobba med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s