Ljummen vårkväll

Precis just nu sitter jag här:

Vilket givetvis inte säger er nånting alls. Men här är en bänk som står utanför Freja och Frasse där jag strax ska in och klippa mig, men eftersom vädret är så ljuvligt kändes det bättre att sitta här ute och vänta. Ska som vanligt bli himla skönt att klippa sig!

Annars har dagen mest bestått av matte på distans. Eller rättare sagt statik. Jag har ju gått på rätt mycket mage när man pluggade förr, t.o.m matte E om jag inte minns fel, men det vi gör nu under extremt kort tid är APSVÅRT. Men men.

Fördelen när man pluggar på distans är ju att man kan välja sitt ”klassrum”, så jag har suttit på altanen hela dagen. Resultatet är iofs mest att det ser ut som jag har på mig ett vitt linne på en rödlätt kropp….

Det går så fort nu, allt. Mars försvann på en vecka och april har bara varat i några dagar känns det som. På jobbet håller jag på och avslutar ett projekt och startar upp ett annat förutom de två projekt som är ”mitt i”, så där är det full rulle minst sagt. Hemma går ju all tid till barnen och vardagsbestyr fram till ca 21, och då har jag ungefär en zombie-artad timme på mig innan det är dags att sova…

Snabb rapport mitt i vardagen, hann klippa färdig mig så nu ska jag bara hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s