Måndagsbabbel

Jag mår bra igen, förresten, min magsjuka (matförgiftning?) passerade under min födelsedag och sen hann jag återhämta mig helt under helgen. Vad man njuter av att inte vara magsjuk när man just varit det ändå, allt känns så sjukt fantastiskt (även fast det tar ett par dagar innan man är sig själv igen).

Jag har hunnit testa min kaffekvarn ett par gånger och närmat mig nu en riktigt bra kombo malning/mängd. Har ju bara en kaffebryggare, vill inte ha någon kapselmaskin, just för jag tycker det är det godaste kaffet. Ända kaffet som verkligen slog mitt eget med hästlängder var Idas kaffe, även om det såklart inte är kaffet jag saknar mest där.

På fredag ska vi ta ett nytt försök på födelsedags-drink på el duderino, längtar så mycket och hoppas verkligen inte att något mer kommer emellan. För hur som hur är det lätt att känna sig lite ensam i pandemin – och då har jag ändå ett jobb med fantastiskt roliga kollegor att gå till. Skulle jag blivit arbetslös eller om vi bara isolerat mer så hade det varit riktigt jobbigt, de som har det så får alla mina sympatier!!!

På tal om något annat (eller ja, det är ju pandemi-relaterat) så tog min sista lagrade rom slut i går, och nu blir det ju ingen resa till Tyskland för att botanisera i hyllorna på Citti… Så himla tråkigt det också, även om det bara är en skitsak.

Nu ska jag i alla fall lägga den här lilla mannen, han är för rolig nu och pratar massor (dock inte helt tydligt direkt, men det går framåt). Han vill ALDRIG gå in utan skulle nog både äta och sova ute om han fick.. Ute går han runt och pular med sitt, han vattnar, tvättar, gräver och grejar, gäller bara att ha koll så han inte gräver upp nåt viktigt.

Det var väl ett lagom svamligt inlägg en måndag 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s