Ledig mellan-dag

I dag har jag tagit ledigt, för att kunna ta med pojkarna och bada i sommarvärmen. Det tog två bråkiga timmar innan alla var redo att komma iväg, men väl här har det varit rätt trevligt. Här är förresten på Rosenlunds-badets ute-del, där det är rätt lite folk vilket jag är glad gör av många anledningar.

Just nu sitter vi i det lilla halv-tältet och vilar, jag och Filip. Han snubblade innan på stenarna och fick ett riktigt fult skrubbsår på knäet, det gjorde det INTE lättare att få honom att bada… Han är inte super-förtjust i vatten, men det ger sig nog.

De stora grabbarna är i bassängen bakom mig och badar ihop, jag behöver inte ha FULL koll på dem längre, speciellt inte när det inte är mer folk här. Det gör att det ändå går rätt bra att åka själv och bada med alla tre.

Glass och hamburgare har det blivit, hade varken lust eller ork att ta med nåt att äta förutom lite nötter och en massa vatten.

Nu slog sig mini ner här bredvid mig och sa att han är jättetrött, vi får väl se om han t.o.m. somnar en stund…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s