Blött både inne och ute

I dag är jag sådär lite förlamande trött som man blir när man först störts av en treåring som kommer och lägger och snurrar runt som en helikopter bredvid en, för att sedan runt fyra proklamera att ”Mamma, jag har kissat”… Ja han klarar de oftast utan blöja nu på nätterna, men ibland blir det fel. Bara att ge sig upp och duscha barn och byta lakan…

Så skönt när man är stor nog att vara blöjfri ändå, särskilt när olyckorna är väldigt få. Fast de får gärna inte komma på nätterna… *gäsp*

Ser väldigt mycket fram emot den värmen som ser ut att komma i veckan och har faktiskt tagit ledigt på torsdag just för att få kunna vara med barnen en heldag i solen. De stora har önskat att åka till utebadet på Rosenlund, vi får väl se lite hur det ser ut – är det lite folk så kan det nog bli så.

Nu ska jag bara lägga mig och blunda en halv minut i soffan medans minstingen ser Bamse och de stora spelar Minecraft… Maken är och tränar i regnet (hua).

En reaktion på ”Blött både inne och ute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s