Rätt i rabatten

När jag som nu har en hel semester framför mig utan några planer annat än dagsutflykter i princip, så blir jag stressad över att dagarna bara rinner en genom fingrarna, så att säga. Det känns som att om jag inte gör något ”vettigt” (vilket kan vara att åka och fika med barnen, det måste inte vara stora saker) så slarvar jag liksom bort livet. Alltså gick jag rastlös runt här hemma hela morgonen i går, tills jag kom på en sak.

Jag har ju inga rosor i min trädgård! Jag har tänkt att rosor är något för ”riktiga trädgårdsodlare”, att det är svårt och kräver skötsel, men dels gillar jag ju att vara ute och sköta trädgården och dels ÄLSKAR jag ju blommor! Gillar de mesta sorter och färger, men till ett vitt trähus blir det alldeles extra vackert med rött tycker jag, så vi åkte till Nyströms och Backamo för att inhandla just ett gäng röda rosor. Det blev 5 stycken, i ändarna en låg variant som heter Prins Karl Philip, sedan en halvhög vid namn H.C. Andersen och i mitten en hög ros (som ev. kommer behöva växtstöd) som heter Grand Award – alla röda om jag kan lita på etiketterna.

H.C. Andersen

Min rosenrabatt hamnade på en sida av huset som har varit helt tom och ganska tråkig, så när den vuxit till sig lite här tror jag det kommer bli hur fint som helst! Är väldigt glad och nöjd just nu 🙂

En väldigt ospännande passage till baksidan bara.
Inte så grandios än, men det blir nog bra när den får växa till sig!

2 reaktioner på ”Rätt i rabatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s