Semesterfeeling, bad och kräftor

Så är en ganska hektisk arbetsvecka till ända, vilket känns lite extra gött. Dels för att jag betat av en del surdegar och sen för att man liksom inte går på helg utan på semester när det är sånt här gött väder?! Vi kan väl åtminstone låtsas att det är så! Iofs så skvallrar ju grönskan i trädgården om att det är sensommar snarare än början av sommarsemester, men lite fantasi får man ju ha.

Här sitter man så himla bra, det har varit alldeles för få varma kvällar där man verkligen kunnat njuta av att sitta på altanen, så nu gör man det extra mycket!

I morgon ska vi göra samma sak som precis ALLA jag pratat med, dvs leta upp en sjö och en strand och sen ska vi bara hänga där – precis hela dagen. Vi ska ha med picknickmat och fika och enorma mängder iskaffe (till mamman) och så chips såklart, som är så gott på stranden när det är så här varmt.

Det märks verkligen att många med mig varit svältfödda på värme och semesterkänsla sådana här dagar och helger, av det påtagliga längtet till sol och bad… Så visst ska vi väl nyttja det till max, när vi nu kommer få en sån GRYMT fin helg!

Det blir inte havet, men förmodligen Vättern. Inte illa det heller!

Nu ska vi strax sätta och och äta kräftor och räkor här, vi har försökt tjuva till oss en lite lugnare sittning genom att ge Filip (som ändå inte är intresserad av någon av de ingående matkomponenterna) mat innan, och nu parkerat honom framför Bilar 3. Förhoppningsvis får vi sitta och kladda och balta i lugn och ro nu. En iskall öl ska det bli med, men det lär nog räcka med en eftersom jag var och lämnade blod i dag. I värmen är det svårt att få i sig vatten nog i vanliga fall och nu har det nog blivit lite för lite med känner jag.

3 reaktioner på ”Semesterfeeling, bad och kräftor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s